Caisla, Helsinki

The project in a nutshell
Asiakas
Caisla Oy
Location
Helsinki, Suomi
Vuosi
2017
Tila
185 m2
Tila
Pinto suunnitteli Kalliossa sijaitsevan kauniin näyttelytilan sekä uudet nettisivut suomalaiselle perheyritykselle Caislalle. Caisla maahantuo tarkoin valikoituja marmori- ja keramiikkatuotteita.

Näyttelytilan (showroom) sisustussuunnitelma nostaa esiin marmori- ja keramiikkatuotteita rohkeasti. Lattia on ainutlaatuinen, ja suurimmat laatat on nostettu esiin kuin taideteokset. Onnistunut asiakaskulku tilassa on tärkeää, jotta sekä pitkät että lyhyemmät katseluetäisyydet ovat mahdollisia, ja jotta tuotteiden ympärillä on tarpeeksi tilaa pysähtyä. Valaistus on yksi avaintekijöistä laattojen oikeanlaisen luonteen esiin tuomisessa, ja WC on mestariteos erilaisten laattojen yhdistelmänä. Caislan omia tuotteita on käytetty läpi näyttelytilan niin kalusteissa kuin pinnoissa.
Caislassa yhdistyvät keskisuomalaisen Kinnusen suvun pitkä yrittäjähistoria sekä intialaisen Singhin suvun menestystarina korkealaatuisten sisustusratkaisuiden globaalina tarjoajana.

Caisla maahantuo ja myy ainutlaatuisia, korkealaatuisia lattia- ja seinäratkaisuja rakennusten julkisivuihin ja sisätiloihin. Yrityksen päätuote on seuraavan sukupolven valmistusteknologiaan perustuva iMarble.
Caislan yhteistyö Pinto Designin kanssa käynnistyi yrityksemme syntyhetkellä ja on ollut erittäin tärkeä osa identiteettimme luomista niin sisällöllisesti kuin ulospäin näkyvän brändin rakentamisen osalta. Annoimme Pinton tiimille hyvin vapaat kädet suunnittelun pohjaksi kuvaten vain muutamalla pääteemalla tahtotilamme. Sen jälkeen Pinton ammattitaitoiset suunnittelijat loihtivat meille niin brändimme keskeiset elementit kuin showroomimme suunnittelun. Yhteistyö sujui inspiroidusti ja tehokkaasti johtaen upeaan lopputulokseen, jota asiakkaamme ovat arvostaneet hyvin korkealle.
Timo Kinnunen
Toimitusjohtaja, osakas
Caisla Oy
info@pintodesign.fi

+358 40 571 5730
Ethän epäröi ottaa yhteyttä?
© 2022 Pinto Design
Hämeentie 11, 3. krs
00530 Helsinki
Nahkatehtaankatu 2
90130 Oulu
2022 © Pinto Design
Hämeentie 11, 3. krs
00530 Helsinki
Nahkatehtaankatu 2
90130 Oulu