Restaurant Salvia, Jyväskylä

The project in a nutshell
Client
Compass Group
Location
Jyväskylä, Finland
Year
2019
Space
330 m2
Restaurant Salvia, Jyväskylä
Pinto designed the initial concept that was developed further with Architects Kanttia2 for Restaurant Salvia in Jyväskylä, Finland. The goal was to emphasize the existing architecture and the closeness of nature as well as to meet the needs of the restaurateur and the various user groups. This cozy, practical and easily approachable multi-purpose restaurant adjusts seamlessly to lunches, workshops and pop-up events – just to name a few.
info@pintodesign.fi

+358 50 439 8829
Do not hesitate to contact us for more information.
In collaboration with
Hämeentie 11, 6th floor
00530 Helsinki
Nahkatehtaankatu 2
90130 Oulu
2020 © Pinto Design
Hämeentie 11, 6th floor
00530 Helsinki
Nahkatehtaankatu 2
90130 Oulu