Social Burgerjoint, Suomi

Social Burgerjoint, Suomi

Projekti pähkinänkuoressa

Asiakas
Social Burgerjoint
Sijainti
Helsinki, Lahti, Hamina, Porvoo, Vaasa, Oulu
Vuosi
2018-
Social Burgerjointista ei asennetta puutu!
Pinto sai tilaisuuden tuoda ravintolan raffin, rennon, bronxilaisen persoonan esiin tila- ja graafisen suunnittelun avulla. Keskinäisen luottamuksen ja yhteistyön voimalla syntyi kokonaisuus, joka korostaa upeasti Social Burgerjointin päätähteä: Ammattitaidolla valmistettua burgeria.

Konseptista haluttiin jokaiseen kohteeseen sulavasti muokkautuva. Konseptimanuaaliin määriteltiin ravintoloiden eri kokoluokat ja ohjeet niiden toteutukseen. Näin varmistettiin, että Social Burgerjoint ravintolat ovat aina tunnistettavissa, mutta eivät kadota yllätyksellisyyttään. Kaikki teippauksista, kiinto- ja irtokalusteista, väreistä, materiaaleista, aina valaistukseen asti, suunniteltiin tämän mukaisesti. Jokainen kohde on tuonut, jo tutuksi tulleeseen konseptiin, jotain uutta pohdittavaa. Pinto on myös päässyt seuraamaan, kuinka hiiligrillin tuominen ravintolaan vaikuttaa kohteen valitsemiseen ja suunnitteluun.

Welcome to the Burgerhood!
Olemme aloittaneet Kotipizza Groupissa laajamittaisen yhteistyön Pinton kanssa. Yhteistyö muodostuu Pinton ja Pinto Pron palveluista.

Toimimme Fast Casual -ravintolamarkkinassa, mikä vaatii ravintolakonsepteilta ajanmukaista suunnittelua sekä kokonaistehokasta rakentamisen hallintaa. Monistamme ravintolailmeita kunnianhimoisella vauhdilla ja valtakunnallisella roadmapilla, eikä meidän silloin tarvitse kantaa huolta siitä mitä tehdään tänään Keravalle tai seuraavalla viikolla Kuopioon.

Pinto on osoittanut meille, että heidän suunnittelunsa koskettaa kohderyhmiämme oikealla tavalla. Lisäksi he osaavat rakentaa prikulleen mitä suunnittelevat. Suunnittelun ja rakentamisen yhdistäminen saman katon alle on edistyksellistä. Projektien hallinta, aikataulut ja lopputulos ovat sillä levelillä, mitä haettiin.
Tommi Tervanen
Kotipizza Group
Toimitusjohtaja
info@pintodesign.fi

+358 40 571 5730
Ethän epäröi ottaa yhteyttä?
© 2022 Pinto Design
Hämeentie 11, 3. krs
00530 Helsinki
Nahkatehtaankatu 2
90130 Oulu
2022 © Pinto Design
Hämeentie 11, 3. krs
00530 Helsinki
Nahkatehtaankatu 2
90130 Oulu