Pinto loi grillattuun ruokaan ja rentoon tunnelmaan keskittyvän Kokokana-ravintolakonseptin SOK:lle ja vastasi myös konseptin ensimmäisestä jalkautuksesta KPO:lle Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasaan.
Konsepti ammentaa inspiraationsa kanan historiasta. Tiesitkin varmaan, että kana on lähtöisin Aasian viidakoista ja kanalle luontainen ympäristö on rehevä luonto, jossa on paljon piilopaikkoja. Halusimme luoda paikan, jossa on viitteitä viidakosta ja jossa on erilaisia tiloja oman rauhan löytämiseksi. Toimme viidakon urbaaniin ympäristöön, tehden siitä puutarhamaisen tulkinnan rentoine ruokailuryhmineen. Kun tähän tilaan kutsutaan ystäviä ja kylänmiehiä, grillissä paistetaan herkullista ruokaa ja pöytiin sytytetään kynttilät, on ilmassa rennon grillijuhlan tuntua!